اخبار آرشيو
  افتتاح کاناال تلگرام برای خبررسانی
اضافه شده توسط :   مدیر سیستم   در تاریخ : 1394/09/15

کانال تلگرام دفتر ارتباط با دانش آموختگان به نشانی https://telegram.me/KMU_alumni در حال حاضر در دسترس می باشد. ازین لحظه با اشتراک در این کانال قادر خواهید بود اخبار و مصوبات دفتر ارتباط با دانش آموختگان از قبیل موارد مربوط به فارغ التحصیلی و جشن ها و برنامه ها و اهداف این دفتر را دنبال نمایید. لط

اینستاگرام
اضافه شده توسط :   مدیر سیستم   در تاریخ : 1394/06/18

لطفا عکس های خود را از طریق kmu_alumni # در صفحه اینستاگرام برای ما بفرستید. آدرس صفحه اینستاگرام دانش آموختگان دانشگاه متشکرم

برنامه ریزی برای برگزاری جشن یکپارچه دانش آموختگی
اضافه شده توسط :   مدیر سیستم   در تاریخ : 1394/04/06

دفتر ارتباط با دانش آموختگان در محل معاونت آموزشی به منظور برنامه ریزی جشن یکپارچه دانش آموختگی، جلسه ای با حضور اعضا در روز شنبه مورخ 94/4/6 برگزار کرد که در پایان خط مشی برای پیشبرد این مراسم تعیین گردید و برنامه ریزی های دقیق تر و جزئی تر به جلسات بعد موکول شد.

کارگاه رفرنس نویسی با Mendeley
اضافه شده توسط :   مدیر سیستم   در تاریخ : 1394/04/06

کارگاه آشنایی و آموزش رفرنس نویسی با نرم افزار Mendeley در تاریخ 94/2/5 روز شنبه ساعت 10 صبح در دانشکده پزشکی برگزار گردید.

اولین جلسه اعضای شورای دفتر ارتباط با دانش آموختگان
اضافه شده توسط :   مدیر سیستم   در تاریخ : 1393/10/29

اولین جلسه اعضای شورای دفتر ارتباط با دانش آموختگان در روز دوشنبه مورخه 93/10/29 در محل معاونت آموزشی برگزار گردید و اعضاء جهت ارائه راهکار برای ارتقاء دفتر ارتباط با دانش آموختگان به بحث و تبادل نظر پرداختند. در جلسه مذکور مقرر شد با حضور افراد، ماهیانه جلسات برگزار گردد و بدین سبب، تاریخ جلسه بعد

گفت و گو با دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشکی کرمان
اضافه شده توسط :   مدیر سیستم   در تاریخ : 1393/10/07

بزودی، گفت و گویی جذاب با یکی از دانش آموختگان سابق دانشگاه علوم پزشکی کرمان

دانش آموختگان در سی امین سال ورود خود به دانشگاه علوم پزشکی کرمان
اضافه شده توسط :   مدیر سیستم   در تاریخ : 1393/07/13

جمعی از دانش آموختگان ورودی سال 1363 دانشکده پزشکی در تاریخ 11 مهرماه سال 1393، در سی امین سال ورود خود به دانشگاه علوم پزشکی کرمان در هتل پارس کرمان به دور هم گرد آمده و برای اجرای برنامه های علمی مشترک به بحث و تبادل نظر پرداختند.

دانش آموختگان در سی و دومین سال ورود به دانشگاه علوم پزشکی
اضافه شده توسط :   مدیر سیستم   در تاریخ : 1393/07/13

جمعی از دانش آموختگان ورودی سال 1361 دانشکده پزشکی در تاریخ 11 مهرماه سال 1393، در سی و دومین سال ورود خود به دانشگاه علوم پزشکی کرمان در مهمانسرای جهانگردی کرمان به دور هم گرد آمده و برای اجرای برنامه های علمی مشترک به بحث و تبادل نظر پرداختند.